Moj Prvi Biznis

Održano drugo druženje Mreže preduzetnika

Uncategorized / 13th новембар 2015

Ne zadugo nakon prvog, usledio je drugi korak ka umrežavanju mladih preduzetnika.

iSerbia je, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i u saradnji sa Kancelarijom za mlade Gradske uprave grada Beograda, organizovala drugi susret, odnosno druženje, sa ciljem formiranja mreže mladih preduzetnika.
U sredu, 4. novembra, u prostorijama KZM „Gnezdo“, događaj pod imenom Mreža mladih preduzetnika okupio je mlade preduzetnike i potencijalne preduzetnike, koji su u neformalnoj atmosferi, uz druženje, razmenjivali znanja i međusobno se savetovali kako da svoje poslovne ideje pretvore u stvarnost.

Događaj su najpre otvorili naši gosti, Ivan Minić, pokretač portala MojaFirma.rs i osnivač Burek.com, Tomislav Momirović, generalni direktor “Mona Hotel Management” i predsednik Skupštine udruženja “HORES” i Sonja Dakić, suvlasnica preduzeća Daj Daj d.o.o..

Na ovom druženju Mreže mladih preduzetnika učesnici su od iskusnijih kolega čuli odgovor na pitanje „Kako postati i ostati motivisan u Srbiji?“. Bilo je reči i o tome kako su pokrenuli svoj biznis, kako se bore sa konkurencijom, kako biti preduzimljiv i ka čemu treba da težimo. Ovo su bile samo neke od tema o kojima su naši gosti govorili.

 

Po završetku edukativnog dela radionice, usledilo je, tzv. brzo umrežavanje (speed networking) u neformalnom okruženju, nakon čega je uspedio koktel. I ovog puta smo se, na osnovu utisaka učesnika, uverili da je ovaj susret bio fantastičan.

 

Mreža mladih preduzetnika osnovana je u okviru projekta Moj prvi biznis, koji ima za cilj podizanje poslovnih kapaciteta mladih. Projekat će učesnicima na savremen i efikasan način pružiti primenjiva i konkretna znanja i veštine iz oblasti koje su potrebne da bi se ostvarili u preduzetničkim vodama. Projekat sprovode iSerbia i iAkademija uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Kancelarije za mlade Gradske uprave grada Beograda.

 

IMG180112 IMG174201 IMG181523

Projekat pokreće

iserbia
Projekat finansira

ministarstvo
Kontakt informacije

Skype: iserbia_office
+381 11 36 11 231
+381 62 777 244
office@iSerbia.rs
Kneza Miloša 28
Beograd

Partneri

partneri