Moj Prvi Biznis

Mreža preduzetnika: Internet i razvoj biznisa

Novosti / 27th новембар 2015

iSerbia i iAkademija uz podršku Ministarstva omladine i sporta i u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade Gradske uprave grada Beograda zovu vas na treće druženje Mreže mladih preduzetnika 07. decembra u 17:30h časova u Kancelariji za mlade „Gnezdo“!

 

iserbia1

 

 

U ponedeljak, 07. decembra u 17:30h na 6. spratu Beograđanke, Mreža mladih preduzetnikaodržava svoje treće druženje i svi su pozvani! Mreža je prevashodno namenjena mladim preduzetnicima koji imaju želju da se druže kao i da razmenjuju znanja sa sebi sličnima, usavršavaju se, a cilj okupljanja je da se preduzetnicima kao i potencijalnim preduzetnicima pomogne da sve one poslovne ideje koje im se motaju po glavi pretvore u stvarnost!

 

Iz tog razloga, na ovom druženju Mreže mladih preduzetnika vas pozivamo da učestvujete na interaktivnoj radionici na kojoj ćete iz prve ruke saznati “Kako iskoristiti onlajn medije za razvoj biznisa?”

 

Kako društvene mreže i mediji mogu da doprinesu preduzetništvu i kako da ih iskoristite za razvoj biznisa, umrežavanje i promociju ispričaće vam Miljana Kerču – diplomirani novinar Fakulteta političkih nauka, nekadašnji urednik na sajtu B92, trenutno novinar sajta MTV.rs – MTV Serbia i autor kursa Web novinarstvo na iAkademiji.

 

Kroz primere i učestvovanje u radionici ćete naučiti:

• O onlajn medijima i kako ih upotrebiti u svoju korist
• Kako da upotrebite društvene mreže za pokretanje ili promociju sopstvenog biznisa
• Kako da unapredite svoju poslovnu komunikaciju
• Kako da nađete online menadžera
• Na kraju ćete na osnovu onoga što ste saznali na radionici napraviti mini model online strategije za svoju ideju biznisa

 

Po završetku edukativnog dela radionice sledi speed networking u neformalnom okruženju i druženje učesnika uz koktel.

 

Zato, šta čekate? Prijavite se i saznajte važne informacije za razvoj vaše poslovne ideje! Da biste prisustvovali događaju, prijavite se ovde – požurite jer broj mesta je ograničen. Bilo da ste mladi preduzetnik ili želite to da postanete, dobrodošli ste!

 

iserbia2 (1)

 

 

Mreža mladih preduzetnika osnovana je u okviru projekta Moj prvi biznis , koji ima za cilj podizanje poslovnih kapaciteta mladih. Projekat će učesnicima na savremen i efikasan način pružiti primenjiva i konkretna znanja i veštine iz oblasti koje su potrebne da bi se ostvarili u preduzetničkim vodama. Projekat sprovode iSerbia i iAkademija uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Kancelarije za mlade Gradske uprave grada Beograda.

Projekat pokreće

iserbia
Projekat finansira

ministarstvo
Kontakt informacije

Skype: iserbia_office
+381 11 36 11 231
+381 62 777 244
office@iSerbia.rs
Kneza Miloša 28
Beograd

Partneri

partneri