Moj Prvi Biznis

Mreža preduzetnika: New year’s resolutions

Novosti / 24th децембар 2015

iSerbia i iAkademija uz podršku Ministarstva omladine i sporta i u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade Gradske uprave grada Beograda zovu vas na četvrto druženje Mreže mladih preduzetnika 28. decembra u 17:30h časova u Kancelariji za mlade „Gnezdo“!


MMP-28-12-najava-slika.jpg

Mreža preduzetnika: New year’s resolutions!
U ponedeljak, 28. decembra u 17:30h na 6. spratu Beograđanke, Mreža mladih preduzetnikaodržava svoje četvrto druženje i svi su pozvani! Mreža je prevashodno namenjena mladim preduzetnicima koji imaju želju da se druže kao i da razmenjuju znanja sa sebi sličnima, usavršavaju se, a cilj okupljanja je da se preduzetnicima kao i potencijalnim preduzetnicima pomogne da sve one poslovne ideje koje im se motaju po glavi pretvore u stvarnost!

Za razliku od prethodnih druženja gde smo imali predavače, na ovom druženju Mreže mladih preduzetnika smo pozvali članove Mreže mladih preduzetnika da sa nama i vama podele svoje poslovne odluke i ideje za 2016. godinu. Mladi preduzetnici će vam reći šta su naumili i kako nameravaju to da ostvare. Nadamo se da će vam to poslužiti kao inspiracija da ostvarite svoje odluke.

Po završetku predavanja sledi speed networking u neformalnom okruženju i druženje učesnika uz koktel.

Zato, šta čekate? Prijavite se i saznajte važne informacije za razvoj vaše poslovne ideje! Da biste prisustvovali događaju, prijavite se ovde – požurite jer broj mesta je ograničen. Bilo da ste mladi preduzetnik ili želite to da postanete, dobrodošli ste!

 

Poster_MMP_28_12

 

 

Mreža mladih preduzetnika osnovana je u okviru projekta Moj prvi biznis, koji ima za cilj podizanje poslovnih kapaciteta mladih. Projekat će učesnicima na savremen i efikasan način pružiti primenjiva i konkretna znanja i veštine iz oblasti koje su potrebne da bi se ostvarili u preduzetničkim vodama. Projekat sprovode iSerbia i iAkademija uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Kancelarije za mlade Gradske uprave grada Beograda.

Projekat pokreće

iserbia
Projekat finansira

ministarstvo
Kontakt informacije

Skype: iserbia_office
+381 11 36 11 231
+381 62 777 244
office@iSerbia.rs
Kneza Miloša 28
Beograd

Partneri

partneri