Moj Prvi Biznis

iSerbia organizuje Sajam ideja!

Novosti / 4th март 2016

Nakon redovno održivanih okupljanja Mreže mladih preduzetnika, u okviru projekta Moj prvi biznis, omladinsko udruženje iSerbia će 10. marta održati Sajam ideja, gde će članovi pomenute Mreže imati priliku da svoje preduzetničke ideje predstave posetiocima u Studentskom kulturnom centru u Beogradu.

 

SAJAM IDEJA POSTER

 

Kako se iSerbia kroz svoje projekte zalaže za podizanje kapaciteta mladih i podsticanjem na preduzetništvo, tako je i novi projekat ovog udruženja usmeren pre svega na to da učesnicima na savremen i efikasan način pružiti primenljiva i konkretna znanja i veštine iz oblasti koje su potrebne da bi se ostvarili u preduzetničkim vodama. Bitan korak na tom putu svakako je promocija i umrežavanje sa onima koji su se već ostvarili u preduzetništvu. Stoga je ovaj sajam idealna prilika da se članovi Mreže mladih preduzetnika istaknu na svojim štandovima i na najbolji način predstave svoje biznis ideje. Dvadeset mladih preduzetnika će predstaviti kako svoje ideje tako i svoje realizovane proizvode!

Sajam će otvoriti pomoćnica ministra za sport i omladinu Snežana Klašnja koja će se kratko i obratiti prisutnima. Kratko će se obratiti i Nedeljko Radosavljević – direktor Kancelarije za mlade i saradnju sa udruženjima, kao i Miloš Jovanović, direktor iSerbie.

„Sajam ideja ima dva bitna cilja, a to je da pomogne budućim mladim preduzetnicima da se povežu sa relevantnim ljudima, kao i da vide u praksi kako izgleda predstavljati nešto svoje, što će im u budućnosti biti veoma važno“, navode iz iSerbie i dodaju da će ovaj događaj istovremeno predstavljati isticanje značaja toga da se mladi što pre profesionalno aktiviraju, pa i da oni koji nisu trenutno u Mreži mladih preduzetnika vide kako to izgleda, te da se motivišu.

Projekat pokreće

iserbia
Projekat finansira

ministarstvo
Kontakt informacije

Skype: iserbia_office
+381 11 36 11 231
+381 62 777 244
office@iSerbia.rs
Kneza Miloša 28
Beograd

Partneri

partneri